Науково-педагогічні працівники юридичного факультету взяли участь у X Правничiй школi з мiжнародного комерцiйого арбiтражу

16 листопада 2019 року науково-педагогічні працівники юридичного факультету Колодiй I.М., Апанасенко К.I., Коломієць Н.В. та Пузирний В.Ф. взяли участь у X Правничiй школi з мiжнародного комерцiйого арбiтражу, органiзованiй та проведенiй Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, МЮГ ETERNA LAW та Європейським університетом.

Метою заходу було ознайомлення учасників школи з базовими положеннями юридичної практики у галузі міжнародного комерційного арбітражу, ознайомлення з базовими принципами арбітражу та навчання юристів застосовуванню їх на практиці.

Школа була проведена у форматі майстер-класів. Протягом школи якісне навчання учасників забезпечували практикуючі юристи, арбітри, фахівці у даній сфері, представники найкращих українських юридичних фірм та організацій.

Учасники у формi вiдкритого дiалогу поспілкуватися зі справжніми професіоналами у сфері міжнародного арбітражу, поставили їм свої запитання, на які досі не знали відповідей, і звичайно ж здобути унікальний досвід з практики міжнародного комерційного арбітражу.

Кожен учасник отримав сертифікат, який підтверджує участь, та незабутні емоції.