c

Вдалий старт командного проекту!

Нарешті можемо підвести підсумки фіналу конкурсу «Марафон з інтелектуальної власності – IP Marathon», що відбувся 16 травня 2019 року. Захід проведено в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та державною організацією «Національний офіс інтелектуальної власності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації.

Фіналу передував шеститижневий тренінг та два складних етапи відбору. На конкурсних засадах було обрано 20 найкращих проектів.

Доцент кафедри теорії та історії держави і права, конституційного права ЧНТУ Алла Нітченко успішно пройшла всі конкурсні етапи, увійшовши у фінал зі стартап-проектом «Mobile-ElectionUA», та потрапила у номінацію 5-ти найкращих проектів, що отримали запрошення від директора Української мережі Стартап шкіл «Sikorsky Challenge» члена журі Олексія Струцинського на безкоштовне навчання до Стартап школи та подальшу менторську підтримку проекту.

Дякуємо всім, хто не залишився осторонь проекту!