a

Робоча поїздка завiдувача кафедри цивільного, господарського права та процесу до Німеччини

У період з 9 по 16 вересня 2019 року завiдувач кафедри цивільного, господарського права та процесу Колодiй I.М. у складі делегації з України відвідала Нiмеччину (федеральна земля Пiвнiчний Рейн-Вестфалiя) в рамках Мiжнародного конгресу з актуальних питань iнформацiйної безпеки, комунiкацiй та протидiї негативному впливу фейкової iнформацiї, організованого Чернiгiвською обласною органiзацiєю Всеукраїнської молодiжної ГО Спiлка молодих державних службовцiв України та Бюро dbb jugend nrw (Дюссельдорф).

Протягом тижня українська команда відвідала Центр незалежних журналiстських розслiдувань (м. Ессен), редакцiю регiональної щоденної газети Rheinische Post, Державний центр засобiв масової iнформацiї NRW та Вежу захiдно-нiмецького телерадiомовлення (м. Дюссельдорф), Федеральне агенство з питань громадянської освiти (м. Бонн), окружне управлiння полiцiї (м. Меттман), Центральний кiберзлочинний центр (м. Кельн) та ратушу Аахена (м. Аахен), де мала низку зустрічей з метою вивчення кращого європейського досвіду.

Отриманий досвід учасники делегації впроваджуватимуть у своїй діяльності для підтримки змін в нашій державі. Особиста подяка органiзаторам Юрію Музиці, Дмитру Никоненку та нiмецьким друзям Markus Klugel, Anne Kleinefeld за незабутнi враження.