2

Стартувала триденна «Школа тьюторів»

17 червня 2024 року в НУ «Чернігівська політехніка» стартувала триденна «Школа тьюторів».

Навчання тьюторів відбувається в рамках реалізації міжнародного проєкту Еразмус + КА2 PROMENT «Сприяння професійній освіті та активній участі студентів через становлення комплексної системи менторства та тьюторства у ЗВО».

Перший день навчання розпочався із вітального слова ректора Олега Новомлинця, який у своїй промові звернув увагу на важливість проєкту  для Університету та побажав учасникам успіхів і плідного навчання.

До проведення тематичних, практичних сесій Школи задіяні Людмила Ремньова, завідувачка кафедри управління персоналом та економіки праці – координаторка проєкту PROMENT, Алла Холодницька, доцентка кафедри управління персоналом та бізнес-технологій – керівниця Центру тьюторства та менторства та Алла Нітченко, доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін – координаторка схеми «Тьюторство для студентів-першокурсників».

Від юридичного факультету в «Школі тьюторів» навчаються Єлизавета Лугина (ПР-221), Максим Луценко (ПД-231), Іоланта Тарарака (КЮ-233), Богдан Швидко (КЮ-233).