245363135_1553540774992577_1618436593202859054_n

Просвітні заходи від консультантів юридичної клініки “Adiutorium”

08 жовтня щороку в Україні вся юридична спільнота відзначає професійне свято – День Юриста. Юридична клініка «Adiutorium» завжди долучається до святкування професійного свята юристів. Не виключенням став і цей рік. Напередодні Дня юриста студентами-консультантами юридичної клініки Хамраєвою А., Скуміною Х., Карасенко В. було проведено просвітній захід «Юридичні професії» для учнів 10 класу Навчально-виховного комплексу “ЗОШ І-ІІІ ст. інформаційно-технологічний ліцей √16”. На заході учні мали змогу більше дізнатися про різні юридичні професії і отримати відповіді на свої питання.
У Голінській ЗОШ І-ІІІ ст. консультантка юридичної клініки “Adiutorium” Коновал В. 8.10.21 року теж провела інформаційну зустріч для учнів школи на тему “Юридичні професії”. Присутні дізналися про різноманіття юридичних професій та детальніше ознайомилися з вимогами до них, завданнями та їх функціями.
11.10.21 року вже для слухачів юридичної клініки “Adiutorium” був проведений захід у вигляді інтерактивної гри “Країна гідності”. Учасники поділилися на команди і стартувала підготовка до батлу. Звісно ж, “батл” – гучно сказано, але дискусії лилися рікою. Вони, як справжні парламентарі, вирішували долю своєї умовної країни у 7 сферах (праця, освіта і т. д.) не просто на власний розсуд, а в рамках визначеного бюджету, при цьому лаконічно аргументуючи свій вибір та всі додаткові пропозиції. Подібний інтерактив – потужний інструмент! Саме така активність допоможе учасникам ефективно проводити просвітні заходи у майбутньому. Що ж, «Adiutorium» та її члени в очікуванні нових заходів заради підвищення якості своїх знань та умінь!