img_8948

Інавгураційна лекція Андрія Миланича для першокурсників юридичного факультету

02 вересня 2024 року в межах програми “Школа першокурсника” для студентів Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій (Юридичного факультету) відбулася інавгураційна лекція. Особливим гостем став Андрій Михайлович Миланич — керівник адвокатського бюро «Миланич та партнери», досвідчений адвокат та успішний юрист із багаторічним практичним досвідом у сфері права, а також випускник юридичного факультету 2007 року!

Під час лекції Андрій Михайлович поділився зі студентами своїм професійним шляхом, розповів про актуальні тенденції в юридичній практиці та важливість етики в адвокатській діяльності. Лекція була насичена практичними порадами, які допоможуть студентам у майбутній професійній діяльності, а також натхненними словами про значення права у забезпеченні справедливості та захисту прав громадян.

Ми щиро вдячні Андрію Михайловичу за цікаву і змістовну лекцію для наших першокурсників. Дякуємо всім студентам за активну участь та цікаві запитання. Маємо надію, що ця лекція стане лише початком вашого успішного навчання та розвитку у сфері права!