Підписано Меморандум про співпрацю із Громадською спілкою «Освітній дім прав людини в Чернігові»

08 грудня 2020 року для юридичної клініки «Adiutorium» Національного університету «Чернігівська політехніка» відбулася важлива подія – підписання Меморандуму про співпрацю із Громадською спілкою «Освітній дім прав людини в Чернігові» / Human Rights House in Chernihiv

Співпраця юридичної клініки «Adiutorium» та Громадської спілки «Освітній дім прав людини в Чернігові», що заснована на принципах соціального партнерства, відкритості та прозорості діяльності, спрямована на активну участь у освіті та просвітництві в сфері прав людини, наданні правової допомоги, проведенні моніторингу дотримання прав людини, а також спільних адвокаційних кампаній.

Підписання Меморандуму відкриває великі можливості для здобувачів вищої освіти спеціальності «Право», які навчаються за освітніми програмами: «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», «Цивільна та господарська юстиція ( Суд. Нотаріат. Правова допомога)» та «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)», в поглибленні знань в сфері прав людини та наданні правової допомоги особам, які потребують та обмежені у доступі до такої допомоги.

Дякуємо за надану можливість такої співпраці!