129725246_3507056582664633_419769520279932727_n

Викладачі та студенти взяли участь в онлайн-заході для активної молодi “Твої права – твiй захист”

08 грудня 2020 року Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області було проведено Онлайн-захiд для активної молодi “Твої права – твiй захист”.
До заходу долучилися науково-педагогiчнi працiвники та студенти 3 курсу юридичного факультету, якi навчаються за освітньою програмою “Цивiльна та господарська юстицiя (Суд. Нотарiат. Правова допомога)”.
Захiд було проведено з метою поглиблення знань учасникiв про права людини, закрiплених Загальною Декларацiєю прав людини, та висвiтлення дiяльностi органiв i установ, якi мають правозахисне спрямування.
У якостi спiкерiв виступили: Iрина Протченко, директорка Регiонального центру з надання БВПД у Чернiгiвськiй областi; Володимир Бобруйко, директор Чернiгiвського мiсцевого центру з надання БВПД та Дмитро Науменко, юрист громадської органiзацiї “MART”.
Спiкери розповіли присутнім про основнi аспекти роботи системи безоплатної правової допомоги на Чернiгiвщинi та акцентували увагу на тому, як держава реалiзовує взятi на себе зобов’язання вiдповiдно до мiжнародних нормативно-правових актiв.
Дякуємо нашим стейкхолдерам за корисну спiвпрацю!