e

Керівниця юридичної клініки «Adiutorium» взяла участь у щорічному З’їзді юридичних клінік України

Юридична клініка «Adiutorium» в черговий раз відвідала З’їзд  Асоціації юридичних клінік, який відбувся 4-5 жовтня 2019 року на базі Білоцерківського національного аграрного університету. Представила  юридичну клініку її керівниця Литвиненко В.М., доцент кафедри трудового  права, адміністративного права та процесу.

Перший день З’їзду Асоціації юридичних клінік був насичений як вирішенням внутрішніх питань Асоціації так і розглядом питань про інститут альтернативного  вирішення спорів, консультування  з фінансових питань та захист себе від фінансового шахрайства. Перший день З’їзду для юридичної клініки «Adiutorium» ЧНТУ завершився прийняттям її до Асоціації юридичних клінік.

Другий день З’їзду був не менш  насиченим і також поділявся на два блоки: 1. Ініціативи для юридичних клінік у партнерстві; 2. Розвиток юридичних клінік (творчі майстерні та інтерактиви). Спікерами протягом двох днів роботи З’їзду-конференції  були члени правління Асоціації та інші її представники, а також спікери від  проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору» та іноземних і національних  партнерів.