Зустріч з представниками центрів безоплатної правової допомоги та громадських правозахисних організацій

17 січня 2020 року для здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)», «Правове забезпечення підприємницької діяльності» та «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності» була проведена зустріч з представниками центрів безоплатної правової допомоги та громадських правозахисних організацій.

В зустрічі прийняли участь: Пирковська Олеся Василівна – заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Чернігівській області; Хоменко Ярослав Вадимович – заступник начальника відділу Чернігівського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Науменко Дмитро Петрович (Громадська правозахисна організація «MART»).

Під час зустрічі було проведено трансляцію документальних фільмів на правову тематику в рамках проекту «Правовий кінозал». Були переглянуті документальні фільми на теми: «Порушення прав дитини» та «Захист прав біженців». Відбулось обговорення фільмів та цікава дискусія щодо необхідності посилення правового захисту таких верств населення як діти та біженці.