a

Зупинимо булінг разом

05 та 07 листопада 2019 року завідувач кафедри теорії та історії держави і права, конституційного права, доцент Олена Козинець та доцент Алла Нітченко спільно із консультантами юридичної клініки «Adiutorium» Владиславом Пророченко та Дмитром Хомко провели профорієнтаційну роботу та правопросвітній захід на тему: «Шкільний булінг: особливості прояву та відповідальність» для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13.

Учням було висвітлено особливості явища булінгу (цькування) в закладі освіти, його форм, можливих проявів та наслідків, а також надано вичерпну інформацію стосовно способів захисту від цькування у школі та відповідальність, яка чекає на кривдника. Також було проведено тест, в ході якого кожен учень мав змогу встановити власний рівень конфліктності.

У невимушеній атмосфері учні мали можливість отримати інформацію стосовно особливостей вступу та переваг навчання у Чернігівському національному технологічному університеті. У ході бесіди учні виявили значну зацікавленість та активність. Висловлюємо подяку адміністрації Чернігівської ЗОШ № 13 за відкритість та плідну співпрацю.