245499227_803443563682140_497134808966234550_n

«Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів»

08 жовтня 2021 року завідувач кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Олена Козинець брала участь у семінарі «Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів», який відбувався в актовій залі Львівського національного університету ім. Івана Франка. Семінар був організований та проведений Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Говорили про покращення якості освіти, про те, як мотивувати здобувачів, про зв’язок між освітніми та професійними кваліфікаціями та вирішували практичні кейси. Учасники та представники роботодавців забезпечили конструктивний діалог

Модератором заходу був М. Винницький.

Вирішення практичного кейсу «Обговорення інструментів якості» дозволило згуртувати учасників та подивитись на проблему якості освіти з різних точок зору. А саме, учасників семінару поділили на 5 груп (здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, гаранти освітніх програм, адміністрація закладів вищої освіти, роботодавці), кожна з груп мала запропонувати конкретні заходи, які доцільно здійснювати усім учасникам освітнього процесу для покращення якості освіти.

Було цікаво та корисно!