131074012_3508593579177600_2852455562950987412_n

Бінарна лекція з навчальної дисциплiни “Сiмейне право”

Сучасна зброя викладача вищої школи це активнi методи навчання, якi спонукають студентiв до активної розумової дiяльностi. На сьогоднi icнує багато рiзноманiтних методiв активностi навчання, серед яких, зокрема, бiнарна лекцiя (виклад матерiалу декiлькома лекторами, якi взаємодоповнюють один одного).
Саме таке лекцiйне заняття з навчальної дисциплiни “Сiмейне право” було проведено 09 грудня 2020 року для студентів 3 курсу денної форми навчання спеціальності 081 «Право», що навчаються за освітніми програмами: «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)», «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)» та «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» заступником начальника вiддiлу правопросвiтництва та надання правової допомоги Чернiгiвського мiсцевого центру з надання БВПД Данилом Павлюком, головним спецiалiстом вiддiлу правопросвiтництва та надання правової допомоги Чернiгiвського мiсцевого центру з надання БВПД Юрiєм Кирданом та завідувачем кафедри цивільного, господарського права і процесу Iнною Колодiй.
Пiд час проведення заняття лектори розповiли здобувачам вищої освіти про правовi форми влаштування дiтей, якi позбавленi батькiвського пiклування, акцентувавши увагу на їх вiдмiнностях.
Дякуємо нашим стейкхолдерам за постiйну та плiдну спiвпрацю !