159620098_1367465440271555_689128865900440342_o

В гості до стейкхолдера

10 березня 2021 року студенти 2 курсу юридичного факультету спеціальності 081 «Право» групи АЮ-191 (освітньо-професійної програми «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)») разом зі своїм куратором – доцентом кафедри трудового права, адміністративного права та процесу кандидатом юридичних наук, доцентом Литвиненко Валентиною Миколаївною завітали до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Анатолійович Бобруйко провів екскурсію Центром, розповів про його діяльність, завдання, порядок надання безоплатної правової допомоги, роботу відділів Центру тощо. Разом із здобувачами працівники Центру обговорили найактуальніші правові питання, з якими до Центру звертаються клієнти, зокрема, питання дотримання та захисту прав людини, прав дітей, організаційно-правові засади запобігання та протидії домашньому насильству, протидію та запобігання дискримінації за гендерною ознакою, порядок притягнення до відповідальності за вчинений булінг та способи поновлення порушених прав і свобод людини.

Після завершення екскурсії Центром здобувачі із захопленням зіграли в навчально-розважальну настільну гру «Важниця правова», яка також дозволила підвищити їх рівень правових знань. Дякуємо Чернігівському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за гостинність та співпрацю!