Студенти юридичного факультету завітали на День відкритих дверей до Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області

26 вересня 2018 року студенти другого та третього курсів юридичного факультету, які навчаються за спеціалізаціями “Правове забезпечення підприємницької діяльності” та “Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності” у супроводі науково-педагогічних працівників факультету Колодій І.М. та Рудик В.А. відвідали День відкритих дверей Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

В доброзичливій атмосфері круглого столу заступник начальника Управління – начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень УДВС Єдомаха А.В. розповіла студентам про новації виконавчого провадження, актуальні питання примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів та зміни, що відбуваються в системі примусового виконання рішень.

Очільник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Трейтяк О.М. розповів про особливості правового статусу державних виконавців, перспективи розвитку цієї професії в Україні, можливість працевлаштування до органів державної виконавчої служби після закінчення навчання.

Начальник відділу примусового виконання рішень Бондарев І.В. поділився зі студентами досвідом роботи з виконання рішень та пригадав нестандартні випадки у власній практиці.

Методисти обласного центру практичної психології і соціальної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Лисовецька І. та Третиннікова Л. провели для студентів тренінг за професійною програмою «Я вмію себе захищати». Спробували сформувати у молоді навички безпечної поведінки в інтернет-просторі за допомогою вправи «Історія одного фото».

Щиро дякуємо організаторам за проведений цікавий захід!