Студенти вiдвiдали Чернiгiвський мiсцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

В Україні, починаючи з 2008 року, щороку в грудні проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. Тиждень права – це масштабний захід, який об’єднує правників, органи влади, громадський сектор, міжнародних партнерів задля просвіти у сфері прав людини.

Студенти юридичного факультету, що навчаються за освiтньо-професiйною програмою “Правове забезпечення пiдприємницької дiяльностi”, щороку беруть участь у цьому заході. Не став винятком і Тиждень права 2019 року.

Так, 10 грудня студенти третього та четвертого курсу разом iз кураторами Колодiй I.М. та Шестак Л.В. вiдвiдали Чернiгiвський мiсцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Працiвники Центру та запрошенi адвокати пiсля оглядової екскурсiї, проведеної директором Бобруйко В.А., розповiли студентам про систему безоплатної правової допомоги; структуру та завдання Центру, види правової допомоги, яку надають; порядок надання звернень до Центру.
Крiм того, в ходi бесiди на практичних прикладах було обговорено питання з рiзних галузей права, що надало можливiсть студентам закрiпити свої теоретичнi знання.

Дякуємо нашим стейкхолдерам за плiдну спiвпрацю!