173373836_679360379423793_4820332757804451874_n

Проведено бінарне заняття за участі прокурора

14 квітня 2021 року для здобувачів вищої освіти групи ПД-181 освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» доцентом кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Берднік І.В. спільно з прокурором першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях органів Державного бюро розслідувань Офісу Генерального прокурора Станкевичем Юрієм Васильовичем було проведено бінарне заняття (лекцію) на тему: «Процесуальні та організаційні особливості закінчення досудового розслідування». Під час заняття прокурор Станкевич Ю.В. акцентував увагу на особливостях закінчення досудового розслідування шляхом складання: 1) обвинувального акту; 2) клопотання про звільнення особи від кримінальної відповідальності. Крім того, Станкевич Ю.В. зосередив увагу на структурі і змісті обвинувального акту, а також проблемних питаннях, що виникають під час передачі обвинувального акту до суду, довів до відома судову практику вирішення даних проблемних питань.
Лектор Берднік І.В. ознайомила здобувачів вищої освіти з підставами і процесуальним порядком закриття кримінального провадження та направлення до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.
Здобувачі вищої освіти ставили питання щодо особливостей складання процесуальних документів на стадії завершення досудового розслідування.
Дякуємо Юрію Васильовичу за плідну співпрацю, а також цікаву та змістовну лекцію!