316030353_1075776606448833_6647339329610881720_n

Проведено бінарне заняття

15 листопада 2022 року згідно з тематичним планом дисципліни «Поліцейська діяльність» було проведено бінарне заняття (лекція) на тему «Організація діяльності патрульної поліції». Заняття проводили доцент кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін, к.ю.н. Марущак Н.В. та інспектор з рекрутингу відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції в Чернігівський області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Росік Тетяна Володимирівна.
В межах заявленої теми були розглянуті питання: поняття та основні завдання патрульної поліції; принципи діяльності патрульної поліції; організація первинної професійної підготовки патрульних поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції; особливості оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі.
Живий інтерес та активне обговорення викликали питання про організацію первинної професійної підготовки патрульних поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції, та особливості оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі. По кожному з них Росік Т.В. давала інформацію практичного характеру та відповідала на питання студентів.
Заняття пройшло жваво, активно. Відчувалася зацікавленість аудиторії та актуальність даної теми.
Дякуємо Тетяні Володимирівні Росік за плідну співпрацю!