1

Представлено звіт про роботу наукового гуртка «Правник» за другий семестр 2020-2021 н.р.

25 червня 2021 року в аудиторії 212 відбулося чергове засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Правник», на якому було представлено звіт про роботу наукового гуртка за другий семестр 2020-2021 н.р.

На засідання були запрошені: декан юридичного факультету, к.ю.н., доцент Селецький О.В., Переверза А.М., голова наукового гуртка «Правник», відповідальні за наукову роботу науково-дослідних проблемних груп: заст./відп. Апанасенко К.І., к.ю.н., доцент, Коломієць Н.В., д.ю.н., професор, Марущак Н.В., к.ю.н., доцент, Пузирний В.Ф., д.ю.н., професор та здобувачі вищої освіти.

Науковий керівник гуртка, доцент Нітченко А.Г. представила результати наукової роботи за звітній період. Були заслухані відгуки відповідальних за наукову роботу науково-дослідних проблемних груп, які позитивно оцінили роботу гуртка. За результатами звіту було прийнято рішення про затвердження виконаної роботи.

Дякуємо Аллі Григорівні, голові та членам наукового гуртка «Правник» за плідну роботу у 2-му семестрі 2020-2021 н.р. та бажаємо у подальшому не втрачати той запал, ініціативність та креатив, завдяки яким активно велася робота протягом звітного періоду на благо вітчизняної юридичної науки!

Користуючись нагодою, декан юридичного факультету Селецький О.В. презентував друкований Збірник матеріалів VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Проблеми захисту прав та свобод людини і громадянина», де опубліковані наукові праці студентів та викладачів юридичного факультету НУ «Чернігівська політехніка». Із збірником тез можна ознайомитись, завантаживши прикріплення Збірник тез 2021