268786077_846170069409489_801682650318881474_n

«Правоохоронна система України: сучасний стан та перспективи розвитку»

14 грудня 2021 року відбувся круглий стіл на тему «Правоохоронна система України: сучасний стан та перспективи розвитку».
Вже не один рік триває реформування правоохоронної системи України, ще рано говорити про завершення реформ. Але вже можна підвести проміжні підсумки проведеної роботи.
У круглому столі брали участь науково-педагогічні працівники та студенти юридичного факультету, а також стейкхолдери освітньої програми “Правоохоронна діяльність” – практичні працівники, співробітники різноманітних правоохоронних органів та експертних установ. А саме: ГУ НПУ в Чернігівській області; Служби безпеки України, Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції; Військової частини 3082 Національної гвардії України; Чернігівської обласної прокуратури; Новгород-Сіверської окружної прокуратури; Чернігівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України; Чернігівського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.
Круглий стіл став платформою для висловлення бачення нашими стекхолдерами напрямків розвитку правоохоронної системи в Україні, процесу підготовки правоохоронців у нашій державі, обміну досвідом між науковцями та практичними працівниками та джерелом важливої інформації для студенів.
Дякуємо всім за участь та маємо надію на подальшу плідну співпрацю і бажаємо продуктивної професійної роботи, новаторських ідей, творчого натхнення, здоров’я, миру та добра!