257284256_826133654746464_490996977599378846_n

Науково-педагогічні працівники юридичного факультету взяли участь у тренінгу

13 листопада 2021 року к.ю.н., доцент Наталія Марущак та д.ю.н., професор Наталія Коломієць взяли участь у тренінгу «Міжнародні стандарти захисту прав дитини у кримінальному процесі», що був проведений на базі Освітнього дому прав людини Громадською організацією «Март» спільно з Гельсінською фундацією прав людини.
Програма тренінгу була цікавою, насиченою та надзвичайно корисною. Так, у межах тренінгу були розглянуті питання: потреби дитини у кримінальному процесі; стандарти поводження з дітьми в контакті з системою правосуддя; дотримання стандартів на досудовому розслідуванні, наслідки їх порушень; дотримання стандартів прав дитини під час судового розгляду; шляхи вирішення та запобігання порушенням стандартів прав дитини. При розгляді питань тренери використовували різні форми подання матеріалу: презентації, демонстрації уривків відомих фільмів, ігри тощо.
Досвід та інформація, отримані на тренінгу, обов’язково будуть використовуватися під час викладання навчальних дисциплін, зокрема: «Забезпечення прав людини у правоохоронній діяльності», «Міжнародні стандарти прав людини», «Поліцейська діяльність», «Кримінологія» та інші.
Дякуємо організаторам за цікаву та змістовну зустріч!