До Всесвітнього Дня Філософії

21 листопада 2019 року студенти юридичного факультету, які навчаються за освітніми програмами «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)» та «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» долучилися до відзначення Всесвітнього Дня Філософії-2019.

Всесвітній день філософії проголошений на 33-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у 2005 році і відзначається щорічно у третій четвер листопада. Головна мета — зробити філософію ближчою кожному: академіку, студенту та широкій аудиторії, усім, хто цікавиться такою діяльністю, яка відкриває нові можливості та простори для філософських розмислів, критичного мислення та дискусії. Цього дня проводяться різноманітні регіональні філософські конференції та засідання, круглі столи, філософські кав’ярні, зустрічі з видатними діячами, виставки книжок, які стосуються актуальних філософських проблематик тощо.

В ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ відбулась філософська кав’ярня (модератор заходу – доц. Н.В. Шакун), де за запашною кавою студенти обговорили тему «Людина у світі: виклики сучасної доби».

Завдяки перегляду віртуальної виставки «Мислителі минулого», організованою спільно з Науковою бібліотекою ЧНТУ, здобувачі вищої освіти також отримали чергову нагоду закріпити набуті знання з філософії.