425363873_896198989179296_8284859876319539575_n

«Вирішення виборчих спорів»

«Вибори під час воєнного стану не проводять» скажете Ви. Так, але потрібно бути готовими до всіх викликів їх проведення після війни.
«Вирішення виборчих спорів» – назва інноваційного навчального курсу, який буде запроваджено в НУ «Чернігівська політехніка» на освітній програмі «Правоохоронна діяльність» в 2024-2025 н.р.
27-28 січня 2024 року відбулась друга частина з циклу тренінгів з методики викладання навчального курсу для викладачів закладів вищої освіти у якому брали участь майбутні викладачки курсу – завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін, доцентка Олена КОЗИНЕЦЬ та доцентка Алла НІТЧЕНКО.
Дякуємо тренерам – розробникам курсу Павлу РОМАНЮКУ, к.ю.н, доценту кафедри конституційного права України, координатору Центру виборчого права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого; Володимиру КОБРИНУ, к.ю.н., доценту кафедри конституційного права Львівського національного університету ім. Івана Франка, адвокату; Богдану МОХОНЧУКУ, к.ю.н., старшому викладачу конституційного права України Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого за велику роботу і настанови, які ви вклали в кожного учасника тренінгу.
Цей захід організований Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії.