a

Вітаємо призерів ХІХ Всеукраїнських змагань з господарського права і процесу імені професора С.З. Михайліна

22-23 березня 2019 року на базі Господарського суду Вінницької області відбулися ХІХ Всеукраїнські змагання з господарського права і процесу імені професора С.З. Михайліна, організовані Донецьким національним університетом імені Василя Стуса, Господарським судом Вінницької області та Лігою студентів Асоціації правників України.

У змаганнях взяли участь 12 команд, які представляли кращі юридичні вищі навчальні заклади України (Нацiональний унiверситет “Одеська юридична академiя”, Тернопiльський нацiональний економiчний унiверситет, Донецький національний університет імені Василя Стуса, Львiвський нацiональний унiверситет iменi Iвана Франка, Хмельницький унiверситет управлiння та права i ін.).

У тому числі у змаганнях брала участь команда студентів юридичного факультету Чернігівського національного технологічного університету у складі Музики Вiкторiї i Пiвня Богдана (науковi керівники Шпомер А.I. та Апанасенко К.І.).

Студенти підготували необхідні процесуальні документи і за результатами жеребкування виступили в якості представників вiдповiдача у господарському процес,і в результатi чого пройшли у фiнал i зайняли одне з призових мiсць.