Відбулися університетські змагання з господарського права та процесу

28 лютого 2020 року кафедра цивільного, господарського права та процесу провела університетські змагання з господарського права та процесу в рамках відбору до участі у ХХ Всеукраїнських змаганнях з господарського права та процесу імені проф. С.З. Михайліна.

У змаганнях взяли участь три команди студентів старших курсів юридичного факультету: Ігнатенко Світлана і Коршун Анна (гр. МППРп-191), Лозицька Яна і Левченко Марія (гр. ППР-161), Приходько Вероніка і Кравченко Олександр (гр. ТРП-161).

Команди продемонстрували хороші знання з господарсько-правових дисциплін, володіння достатніми навичками участі в господарському процесі, належний рівень ораторських умінь.

Переможцями була визнана команда студентів групи ТПР-161 – Приходько Вероніка і Кравченко Олександр, відмічено глибоке володіння предметом спору Коршун Анни (гр. МППРп-191).

Планується участь переможців турніру у Всеукраїнських змаганнях з господарського права та процесу імені проф. С.З. Михайліна, які відбудуться 28 березня 2020 року у м. Вінниці на базі Господарського суду Вінницької області.