IMG_20240201_182017_207

Участь студентів юридичного факультету у програмі навчання “IHL Winter Camp”

29-31 січня 2024 року студенти юридичного факультету Шевченко Валентина (група ЦГЮ-201), Кульчиковський Марко (група КЮ-201), Присяжний Вадим (група ЦГЮ-201) взяли участь у програмі навчання “IHL Winter Camp”, організованій міжнародною організацією “Червоний Хрест”. Захід проводився у м. Києві.

Протягом трьох днів кемпу студенти отримали неймовірно корисний досвід та велику кількість нової інформації. Зокрема, вивчили принципи та норми міжнародного гуманітарного права, розглянули приклади їх застосування у реальних ситуаціях, а також взяли участь у дискусіях з іншими учасниками кемпу. Цей досвід надихнув студентів на подальше вивчення та поглиблення цієї теми, а також надав певні інструменти для участі в міжнародних правозахисних ініціативах.

Висловлюємо щиру подяку організаторам “IHL Winter Camp” за їхню велику працю та зусилля, спрямовані на створення такої цінної навчальної програми. Цей кемп був відмінною можливістю для студентів отримати нові знання та поглибити розуміння процесів, що відбуваються у сфері міжнародного гуманітарного права. Ми цінуємо вашу працю та прагнення підвищити правову свідомість молодого покоління.