Представники юридичного факультету взяли участь у ХІХ Всеукраїнській науковій конференції з кримінології «Протидія організованій злочинності і корупції»

Давні наукові зв’язки та дружні відносини поєднують Чернігівський національний технологічний університет та флагман правничої освіти України Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Черговим підтвердженням цього стала участь молодих вчених з юридичного факультету ЧНТУ в ХІХ Всеукраїнській науковій конференції з кримінології «Протидія організованій злочинності і корупції», яка відбулась 02 грудня 2019 року.

ЧНТУ на даному заході був представлений завідувачем кафедри кримінального права та правосуддя – доктором юридичних наук, професором кафедри Коломієць Наталією та молодими вченими-студентами юридичного факультету – Музикою Вікторією та Пророченком Владиславом. Конференцію відкрив проректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолій Гетьман, який подякував ректору ЧНТУ – Сергію Шкарлету за представлення професорсько-викладацького складу кафедри кримінального права та правосуддя в дискусіях щодо протидії організованій злочинності, а також за якісну підготовку молодих вчених.

Здобувачі вищої освіти на високому рівні презентували юридичний факультет ЧНТУ, тематикою підготовлених виступів зацікавили аудиторію, гідно конкурували з молодими вченими Інституту підготовки кадрів для органів юстиції та Інституту підготовки кадрів для СБУ Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса та представниками інших правничих ЗВО України представлених на конференції.

Молоді вчені юридичного факультету ЧНТУ отримали друковані збірники тез конференції, сертифікати участі, а професорсько-викладацький склад кафедри кримінального права та правосуддя ЧНТУ обговорили актуальні сучасні проблеми викладання права у ЗВО з провідними вченими України в галузі кримінального права, кримінально-виконавчого права та кримінології – д.ю.н., проф. директором Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса Владиславою Батиргареєвою, д.ю.н., проф. завідувачем кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права Богданом Головкіним Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.