167393737_1417835978563058_4124884654891044205_n

Відбувся Весняний Форум Асоціації юридичних клінік України

19 та 20 березня 2021 року у Києві відбувся Весняний Форум Асоціації юридичних клінік України АЮКУ.  Тема Форуму: «Розробки юридичних клінік у сфері захисту споживачів фінансових послуг».
Представляла юридичну клініку «Adiutorium» НУ «Чернігівська політехніка» заступниця голови юридичної клініки «Adiutorium» Анна Сурай. Весняний Форум передбачав практичні воркшопи із консультування та інтерактивної правопросвіти із використання продуктів, які були розроблені Асоціацією та окремими юридичними клініками. Увага учасників Форуму була сконцентрована на обговоренні таких питань:
– презентації навчального посібника «Основи правничої клінічної практики» та інших посібників з консультування;
– розгляді теми діджиталізації в системі юридичних клінік;
– огляді настільних та комп’ютерних ігор з фінансової обізнаності;
– представленні прототипу ІТ платформи для спільної роботи юридичних клінік України та Польщі;
– різних цікавих воркшопах та конкурсах.
Вкотре Форум Асоціації юридичних клінік України був цікавим, пізнавальним та насиченим заходом!
На чергових загальних зборах консультантів юридичної клініки «Adiutоrium» НУ «Чернігівська політехніка», які відбулися 30.03.21 року, Анна Сурай поділилася своїми враженням від Форуму, цікавою інформацією та отриманими знаннями, а також досягненнями і здобутками Асоціації, які були представлені на Форумі.
Дякуємо Асоціації юридичних клінік України за можливості знайомитися з успішними людьми, обмінюватися досвідом та отримувати нові знання!